ОСТАННІ НОВИНИ

У перший день весни львів’ян закликатимуть берегти первоцвіти

|

У вівторок, 1 березня, міське управління екології та благоустрою спільно з ГО «Еко Zахист» проведуть акцію «Збережи первоцвіти». Триватиме вона з 9.00 до 12.00 год у 5 локаціях міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі львівської мерії.

первоцвіт

Зокрема, акцію проведуть на площах поблизу пам’ятників Данилу Галицькому, Тарасу Шевченку та Івану Франку, а також на площах перед ринком «Південний» та Кінопалацом ім. Довженка.

Метою акції є привітати мешканців з початком весни та нагадати їм про необхідність збереження довкілля й особисту відповідальність за раціональне використання рослинних ресурсів.

Під час акції громадські активісти роздаватимуть агітаційні листівки із зображеннями та закликами не зривати й не продавати первоцвіти. Також на вказаних вище локаціях встановлять символічні квіти, виготовлені активістами з підручних матеріалів, які нагадуватимуть, що з часом, у разі незбереження первоцвітів, їх можна буде побачити лише у вигляді таких макетів.

Управління екології та благоустрою Львівської міської ради закликає мешканців міста не купувати первоцвіти, адже лише так можна побороти самочинну торгівлю. «Сподіваємося на підтримку мешканців та сподіваємось, що кожна виготовлена квітка надихне їх не купувати живі первоцвіти й надасть можливість милуватися красою цих квітів і наступним поколінням», – зазначають в управлінні.

Коментарі

  1. Їх уже давно продають на львівських ринках , поліціянти на це не реагують . одже кришують таких продавців .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *