ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» шукає постачальника їжі в поїзди

|

ПАТ «Укрзалізниця» подовжує термін прийому заявок на участь у конкурсі на визначення постачальника продуктів харчування для реалізації в поїздах далекого сполучення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

їжа в поїздах

У зв’язку із надходженням звернень від потенційних претендентів, які бажають взяти участь у конкурсі, але не встигли належним чином підготувати конкурсні пропозиції, конкурсна комісія прийняла рішення про подовження строку подачі конкурсних пропозицій до 12:00 3 березня. Процедура розкриття конкурсних пропозицій розпочнеться цього ж дня о 14:00.

Конкурсна документація, яка містить детальну інформацію щодо співпраці та кваліфікаційні вимоги до потенційних контрагентів, знаходяться за посиланням.

Нагадаємо, що з метою забезпечення для пасажирів найкращих стандартів сервісу ПАТ «Укрзалізниця» 12 грудня 2016 року оголосила проведення відкритого та прозорого конкурсу на визначення єдиного постачальника продуктів харчування, які реалізовуватимуться для пасажирів поїздів далекого сполучення.

Головним критерієм вибору постачальника є гарантовано висока якість продукції, кінцевим споживачем якої є пасажир.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *