ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував «Політ золотої мушки»

|

У львівських кінотеатрах стартував показ українського комедійно-драматичного фільму «Політ золотої мушки». В український широкий прокат стрічка вийшла 25 лютого 2016 року, передає кореспондент Львівського порталу.

267

«Політ золотої мушки» – український фільм, знятий Іваном Кравчишиним за мотивами збірки оповідань «Бурачковицькі хроніки» Богдана Волошина.

Головна героїня фільму – мрійлива дівчинка-поетеса з хлопчачим ім’ям Микола, яку зіграла Софія Кравчишин. Вона по-дитячому щиро та відверто розповідає три історії, що трапилися у її селі: «Гранда» про галицький футбол (народження), друга – «Полонез Швідерського» про галицьке весілля, третя – «Тестамент» про галицький заповіт (смерть). Усі три історії пов’язані між собою героями, хоча мають різні сюжетні лінії.

Поряд із дівчинкою грають такі відомі актори, як заслужений артист України, артист Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса Олег Цьона, що зіграв роль батька Миколи. А також український актор театру і кіно Ярослав Федорчук, що зіграв тренера футбольної команди.

Найголовніший меседж стрічки – це життя, що подібне до польоту золотої мушки над вогнем. Хоча воно й коротке, проте дуже яскраве.

Переглянути стрічку можна у всіх кінотеатрах країни.

Відео: TrailersUA 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *