ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій отримав керівника

Євгенія Сінькова, Львівський портал

|

Від сьогодні, 26 лютого, отця Романа Лагіша призначено директором Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

269

За даними відомства, Роман Степанович Лагіш народився 31.10.1981 року в Тернополі.

1999 р. – вступив до міжнародного монашого ордену Редемптористів. Згодом здобував філософську та богословську освіту у Львові та Польщі.

2007 р. – завершив Папську Теологічну Академію (ступінь магістра –спеціалізація історія). Виконував адміністративне служіння секретаря Львівської Провінції ЧНІ (Редемптористи) та інші душпастирські завдання (настоятель храму).

2012 р. – здобув другу вищу освіту в Інституті післядипломної освіти ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю «Міжнародне право і бізнес».

2010-2015 рр. – працював на різних посадах в структурах соціального захисту Львівської міської ради.

Здійснював служіння в структурі Патріяршої комісії у справах монашества УГКЦ(заступник голови), де відповідав за організацію та проведення різних всеукраїнських та міжнародних конференцій.

З 2013 р. – аспірант-здобувач кафедри давньої та новітньої історії України КНУ ім. Т. Шевченка (спеціалізація історія України XXcт.).

Фото: Monashestvo.UGCC

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *