ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на зустріч із Ольгою Герасим'юк, щоб допомогти ОХМАДИТу

|

Сьогодні, 26 лютого, у Львові стартував проект « 12 неймовірних жінок про цінності, які творять людину» – 12 публічних інтерв’ю зі відомими жінками, на які мають змогу прийти усі бажаючі.  Про це сьогодні на прес-конференції повідомила головний редактор «Видавництва Старого Лева» Маряна Савка, передає кореспондент Львівського порталу.

IMG_2876

Так, кожного останнього четверга щомісяця львів’ян запрошують у доврик «Копальні кави» (Площа Ринок,10) на публічні інтерв’ю з вижатними жінками.

«Кожна з цих жінок обрала певну цінність, про яку ми говоритимемо під час інтерв’ю. Сьогодні розпочне цей проект відома журналістка, політик та перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк, з якою ми будемо говорити про рівність», – розповіла М. Савка.

На питання кореспондента Львівського порталу про те, чому саме рівність стала предметом розмови сьогодні, Ольга Герасим’юк відповіла:

«Важливо, як ми це розуміємо – рівність, нашу боротьбу з рівність, що це таке рівність? В кожного різна освіта, в кожного різні  особливості, хтось добре вчиться, а хтось погано. Усе, що ми робимо у суспільстві, має будуватися на розумінні цього принципу, і я буду рада з Маряною про це сьогодні поговорити»,  – розповіла Ольга Герасим’юк.

Фото: Видавництво Старого Лева

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *