ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській ратуші можуть з’явитись дитячі ясла

|

У Львівській міській раді пропонують зробити кімнату для тимчасового перебування там дітей. Про це сьогодні, 25 лютого, у своєму депутатському зверненні заявила депутат Уляна Пак, передає кореспондент Львівському порталу.

ясла

«Незважаючи на те, що Львів позиціонує себе як європейське місто, у нас відсутні будь-які умови для батьків займатися справами разом із дітьми. Це стосується, перш за все, Львівської міської ради. Хоча, серед працівників, депутатів, щоденних відвідувачів ради є надзвичайно велика кількість жінок, котрі мають дітей, у нас немає відповідного місця, де мами могли б нагодувати «грудних» немовлят, перепеленати їх, чи, навіть, залишити дитину на деякий час під наглядом професійного вихователя», – повідомила депутат.

Таким чином у зверненні наголошується на необхідність відкриття дитячої кімнати у стінах Ратуші.

«Керуючись ст.ст. 13, 21 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад” ст. 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, –

Прошу Вас:

  1. Облаштувати спеціальне приміщення у Львівській міській раді для тимчасового перебування у ньому дітей працівників, депутатів та відвідувачів;
  2. Забезпечити перебування у такому приміщенні професійних вихователів, котрі б могли здійснювати нагляд за дітьми під час тимчасової відсутності їх батьків.».

Фото: vishenka76.klasna.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *