ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонника підозрюють у хабарництві

|

На Львівщині співробітники внутрішньої безпеки прикордонного відомства зафіксували факт можливої корупційної діяльності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

151203 відмова від хабаря Краківець2

В Державній прикордонній службі продовжуються заходи, направлені на протидію корупційним проявам серед персоналу прикордонного відомства. Проводиться постійна роз’яснювальна робота із співробітниками та здійснюється інформування громадян про відповідальність за пропонування ними чи вимагання від них неправомірної вигоди.

Так, учора, у ході проведення раптової перевірки у пункті пропуску «Краковець», офіцери внутрішньої та власної безпеки Мостиського загону виявили кошти у одного з військовослужбовців, який був серед зміни прикордонних нарядів. Прикордонник при собі мав 200 злотих та 590 гривень. Кошти могли бути отримані за прийняття неправомірних рішень. За цим фактам призначено службове розслідування.

Державна прикордонна служба України ще раз звертається до усіх громадян не пропонувати неправомірної вигоди та не намагатися вплинути на прийняття правових рішень правоохоронцями, адже за це передбачена кримінальна відповідальність. А у разі вимагання від вас хабара, ні в якому разі не погоджуватися і одразу телефонувати на гарячу лінію «Довіра» за номером телефону (044) 527-63-63, аби запобігати таким ганебним вчинкам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *