ОСТАННІ НОВИНИ

Діти намагалися обікрасти підприємство у Миколаївському районі

|

У Миколаївському районі двоє школярів намагалися обікрасти підприємство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, до Миколаївського відділення поліції з письмовою заявою звернувся 59-річний директор одного із промислових підприємств району. Він повідомив, що на території ТзОВ була спроба здійснити крадіжку.

За словами заявника, двоє невідомих осіб серед білого дня проникли через розбите вікно до приміщення адміністративної будівлі і викрали звідти комп’ютерний монітор «Самсунг», який намагалися перенести через огорожу, однак не змогли. Зловмисників помітили охоронці підприємства. Покинувши монітор, злодії втекли.

Обставини зазначеної події були частково зафіксовані камерами відеоспостереження. Після перегляду відеозаписів стали відомі особи зловмисників. Ними виявилися 12-річний та 14-річний місцеві мешканці. Наразі триває слідство.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ(крадіжка). За це зловмисникам загрожує до шести років тюрми.

Фото: garmata.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *