ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові стартує Міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів

|

У Львові 26-27 лютого волейбольний клуб «Омега» буде проводити традиційний XV Міжнародний волейбольний турнір серед ветеранів, присвячений пам’яті О. Калітієвського,  Б.Садирова та П.Джуринського за участю 19 команд з шести країн, зокрема, Болгарії, Литви, Польщі, Латвії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

волейбол

У змаганнях візьмуть участь 13 чоловічих команд, з яких 9 у віковій групі 45+ і 4 у віковій групі 70+, та 6 жіночих команд (35+ ). Українські команди представлятимуть місто Львів (п’ять команд), Київ та Чернівці (по три команди), Вінниця, Хмельницький та Ізмаїл (по 1 команді).

«Львівські спортсмени-ветерани завойовують чимало медалей найвищого ґатунку на змаганнях різного рангу. Ми пишаємося, що вони продовжують підтримувати здоровий спосіб життя, фізичну культуру та спорт протягом усього життя.

Запрошуємо гостей та мешканців міста прийти та підтримати команди на міжнародному турнірі з волейболу серед ветеранів», – розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Змагання відбуватимуться на базі універсального спортивного комплексу Міністерства оборони України за адресою: вулиця Генерала Грекова, 1. Урочисте відкриття змагань відбудеться 26 лютого о 14.00 .

Фото: typical.if.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *