ОСТАННІ НОВИНИ

На які моря можна полетіти зі Львова?

|

Авіакомпанії вже планують літні маршрути польотів і, судячи із напрямків, за які вступили у боротьбу перевізники, львів’ян очікує нове авіасполучення для відпочинку на морях п’яти країн. Такі дані оприлюднила Державіаслужба, передає кореспондент Львівського порталу.

250

На порядку денному зі Львова розглядають напрямки до курортів п’яти країн, зокрема, Єгипту, Туреччини, Греції, Чорногорії та Тунісу.

За права на експлуатацію повітряних ліній вступили у боротьбу «Азур Ейр Україна», «Роза вітрів» та найбільший авіаперевізник країни «МАУ Україна».

Шарм-еш-Шейх – туристичний центр Єгипту, що розташований на півдні Синайського півострова, на північному узбережжі Червоного моря. «Азур Ейр Україна» хоче виконувати три авіарейси на тиждень. Водночас, «МАУ Україна» також претендує на два авіарейси на тиждень.

240 Шерм

Хургада – єгипетське туристичне місто розташоване на західному узбережжі Червоного моря. «Азур Ейр Україна» хоче виконувати три авіарейси на тиждень. Стільки ж у планах «Роза вітрів». До цього напрямку також зацікавлена «МАУ Україна», яка хоче виконувати два авіарейси на тиждень.

241 Хургада 2

Анталія – портове місто-курорт на Середземному морі на південному узбережжі Туреччини. По п’ять вильотів на тиждень хочуть отримати «МАУ Україна» та «Азур Ейр Україна». Водночас «Роза вітрів» хоче виконувати лише два сполучення на тиждень.

243 Анталія

Даламан – один з районів округу Мугла у Туреччині. Розташований на березі Егейського моря. Цей курорт зацікавив лише «Азур Ейр Україна», яка хоче виконувати три авіарейси на тиждень.

244 Даламан

Іракліон – столиця Криту та одне з найбільших міст Греції, що омивається Критським морем. Цей напрямок цікавить лише «Розу вітрів», яка хоче виконувати один авіарейс на тиждень.

245 Іракліон

Пафос – місто на південному-заході Кіпру (Греція), яке омивається Іонічним морем. Містом богині любові та краси Афродіти зацікавилась лише «МАУ Україна», що претендує на один авіарейс на тиждень.

247 Пафос

Тіват – місто в Чорногорії на узбережжі Которської затоки. Напрямок Чорногорії у планах «МАУ Україна», яка хоче виконувати зі Львова два авіарейси на тиждень. Конкуренцію їй може скласти «Роза вітрів», що просить дозволу на один авіарейс щотижня.

248

Енфіда – місто в Тунісі, яке розташоване в затоці Хаммамет та омивається водами Середземного моря. До Тунісу хоче доправляти львів’ян лише авіакомпанія «МАУ Україна». У Державіаслужби на затвердженні два авіарейси на тиждень.

246 Enfida

Варто додати, що усі польоти сезонні і якщо їх затвердять, то вони виконуватимуться із 27 березня до 29 жовтня 2016 року. Водночас жодних напрямків в керунку неморських міст Європи на порядку денному цього місяця немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *