ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-редакторку «Інтера» випровадили з України і заборонили в’їзд на 5 років

|

Екс-редактора «Інтера» Марію Столярову вислали з України і заборонили в’їзд до нашої країни на п’ять років. Про це повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

stolyarova

«Російська журналістка Марія Столярова отримала «квиток в один бік» та під наглядом співробітників Служби безпеки України залишила територію нашої держави», – написала вона.

І додала: «Перед цим співробітники ‪‎СБУ провели слідчі дії зі Столяровою. Їх цікавили брудні виловлювання росіянки під час сюжету про Героїв Небесної Сотні. Також у них були питання стосовно її перебування на тимчасово окупованих територіях у 2014 році та щодо її ймовірної участі у терористичних організаціях ДНР/ЛНР. Здійснюється системний аналіз та вивчення її дописів у соціальних мережах, що можуть містити ознаки антиукраїнської пропаганди. У подальшому будуть надана відповідна оцінка».

Відтак СБУ було прийнято рішення скоротити термін перебування на території України вищезазначеної громадянки РФ за вчинення дій, що завдають шкоди інтересам України. Водночас їй заборонили в’їзд до нашої країни на п’ять років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *