ОСТАННІ НОВИНИ

ТОП-7 львівських петицій за першу добу

|

На новоствореному сайті електронних петицій Львова вже є свої лідери,що набрали найбільше підписів. Львівський портал вирішив опублікувати семірку найпопулярніших електронних звернень до львівських депутатів.

петиції

  1. Найпопулярнішою та найпершою петицієї на сайті є петиція щодо дозволу проїзду площею Святого Юра приватним транспортом. Ця електронна ініціатива набрала 589 підписів з 1000 потрібних.
  2. Штрафи за викидання сміття в невизначеному для того місці – друга петиція з найбільшою кількістю підписів. Наразі вона зібрала 194 голоси.
  3. Третє місце посідає ініціатива зі створення безкоштовної швидкісної wi-fi-мережі. Для її розгляду потрібно ще 818 підписів громадян.
  4. Петицію про запровадження у Львові системи електронного квитка у міському транспорті (тролейбуси , трамваї , автобуси , маршутки) вже підтримало 179 голосів.
  5. 143 львів’янина хочуть, що в місті зробити смітники з різними категоріями: пластик, скло, папір, побутові відходи, тощо. Таким чином петиція щодо сортування сміття посідає п’яте місце у нашому рейтингу.
  6. Відновлення дорожнього покриття та тротуару на вулиці Чернівецька + облаштування автобусної стоянки та дорожнього покриття біля автостанції №8 вимагає 111 громадян, що підписались під аналогічною петицією на сайті.
  7. Остання з найпопулярніших львівських петицій створена з проханням про покращення комунального транспортного сполучення у Львові. Ця петиція зібрала вже 108 підписів.

На сайті Єдиної системи місцевих петицій є ще чимало електронних звернень львів’ян, проте поки вони ще не набрали навіть сотні підписів.

Фото: apostrophe.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *