ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили організатора грального бізнесу в Дрогобичі

|

Правоохоронці оголосили про підозру організатору грального бізнесу в Дрогобичі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM619image003

Чоловіка, котрий організував роботу двох гральних закладів у Дрогобичі, тепер офіційно підозрюють у скоєнні злочину,передбаченого ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) ККУ.

PM781image002

Як з’ясувалося під час досудового розслідування, 59-річний підозрюваний організував роботу двох гральних закладів у Дрогобичі. Клієнтам закладів надавались послуги азартного характеру та виплачувались грошові винагороди від гри.

Працівники обох закладів ретельно приховували свою незаконну діяльність. Потрапити всередину клієнти могли лише за попередньою домовленістю з адміністраторами або з власником.

PM386image004

Під час санкціонованих обшуків, проведених у приміщеннях, правоохоронці виявили та вилучили: двадцять системних блоків з інстальованим спеціальним програмним забезпеченням, за допомогою якого клієнт міг стати учасником гри, умовою участі в якій є внесення ставки, що дає змогу отримати виграш; грошові кошти в сумі понад 3,7 тисячі гривень, виручені від надання послугу цій сфері; системні блоки та сервери із накопиченою на них відеоінформацією щодо функціонування гральних закладів, із записами камер відеоспостереження, а також бухгалтерську документацію закладів.

Підозрюваному в організації гральних закладів загрожує покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *