ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взялися вдосконалювати викладання англійської у школах

|

У неділю, 21 лютого, в області стартував національний проект «Вчителі англійської мови – агенти змін», у рамках якого освітяни удосконалюватимуть викладання англійської. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

англійська мова

Проект презентували у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу.

Цього ж дня британські тренери провели перший інструктаж для 20-ти найкращих вчителів, котрих відібрали за результатами конкурсу. Усі вони пройдуть підготовку за європейськими стандартами та в подальшому стануть тренерами-наставниками для своїх колег.

“У рамках цієї кампанії ми даємо шанс вчителям підняти свій рівень володіння англійською мовою, якщо вони хочуть бути успішними. Адже не завжди диплом вищої школи відповідає тим вимогам, які ставлять перед ними батьки, – розповіла директор обласного департаменту освіти і науки Олександра Небожук. – Тому ми повинні стати єдиною командою та своїм ентузіазмом надихнути інших”.

За її словами, Львівщина стала однією із восьми областей України, в яких за ініціативою Британської Ради удосконалюватимуть викладання англійської мови. Для цього попередньо відібрали 20 вчителів (загалом 140 по Україні), які здобувши нові знання, навчать щонайменше 20 своїх колег у районах. Таким чином планують, що до кінця 2016 року близько 4000 освітян в українських школах викладатимуть англійську мову за європейськими стандартами.

На посиленій відповідальності “агентів змін” наголосив і заступник голови ОДА Юрій Підлісний. “Настав ваш зоряний час. Агент не має права на провал, – додав він. – Враховуючи попередній досвід схожих проектів, думаю, ми зможемо розбудувати успішну агентурну мережу у Львівській області на постійній основі”.

Нагадаємо, що “Вчителі англійської мови – агенти змін” – це пілотний проект у рамках національної програми вивчення та популяризації іноземних мов Україна Speaking, який реалізовує команда GoGlobal спільно із Британською Радою в Україні.

Фото: uprobrgrl.ucoz.ru

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *