ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині організують військово-патріотичний табір «Я – захисник вітчизни»

|

У Сколівському районі розвиватимуть дитячий туризм.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1438757605_9 (1)

Як повідомив начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Роман Теребенець,  цьогоріч велику увагу приділятимуть дитячому туризму, зокрема дитячим таборам.

“Влітку хочемо організувати військово-патріотичний табір “Я – захисник вітчизни!”. Возитимемо дітей на полігони та кінологічні центри, аби підтримувати активну молодь не лише здоровим туризмом, але й патріотизмом. Для хлопців плануємо організувати курси військової підготовки, а для дівчат – медичної, – розповів Роман Теребенець. – Робитимемо й невеликі проекти: створюватимемо кемпінги, маркуватимемо веломаршрути, бо красивих територій безліч, але зараз вони не доглянуті, засмічені. Хочемо привернути до цієї проблеми увагу місцевих активістів та підприємців”.

На сьогодні курорти Славське та Волосянка мають великий потенціал для розвитку як гірськолижного спорту, так і літнього відпочинку. Зокрема розвивається піший туризм, створюють нові веломаршрути, кемпінгові зони й наметові містечка.

За словами Романа Теребенця, велика частина Сколівського району є відкритою для того, аби вкладати кошти й розвивати цю територію. До кінця 2016 року повністю добудують автомобільну дорогу, яка з`єднає Закарпатський та Львівський туристично-рекреаційні регіони та дозволить комфортно подорожувати.

Фото: novadoba.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *