ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський пожежник «погорів» на хабарі у вісім тисяч гривень

|

У Львові на хабарі у 8 тисяч гривень затримали пожежника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM497image001

За непритягнення підприємця до адміністративної відповідальності інспектор ДСНС вимагав неправомірну вигоду. Під час отримання грошових коштів провідного інспектора затримали.

Працівники Управління захисту економіки Національної поліції та ГУДСНС у Львівській області викрили посадовця, який систематично вимагав та отримував невеличкі “подяки” за невиконання своїх прямих службових обов’язків.

PM412image002

Працівники УЗЕ встановили, що провідний інспектор районного відділу ГУДСНС України у Львівській області вимагає від підприємця хабара. За 8 тисяч гривень “винагороди” капітан “закриє очі” на виявлені правопорушення та допоможе уникнути відповідальності.

За зібраними матеріалами УЗЕ прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зустріч посадовець призначив на одній з вулиць міста Львів. Під час отримання неправомірної вигоди пожежника затримали працівники Управління захисту економіки Національної поліції, ГУДСНС та прокуратури у Львівській області. У провідного інспектора правоохоронці вилучили 8 тисяч гривень, отриманих від бізнесмена.

Капітана затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.Пожежнику загрожує до 10 років тюрми.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *