ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали близько 30 турків, що нелегально хотіли потрапити до Польщі

|

Українські та польські прикордонники спільно ліквідували канал незаконного переправлення осіб до країн ЄС. Фінальна стадія операція проходила 19-20 лютого по обидва боки кордону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

нелегали

Двох громадян Туреччини, які офіційно заїхали до України ще 16-го лютого за діючими паспортами, але при цьому із підробленими шенгенськими візами, 19-го лютого українські прикордонники затримали у потязі під час перетину кордону до Польщі.

Крім цього українські прикордонники встановили, що до перетину кордону до Польщі готується ще кілька груп. Усю цю інформацію вони передали польським колегам.

У результаті її реалізації 20 лютого співробітниками Прикордонної варти Республіки Польща затримано 22 громадянина Туреччини, організатора переправи (гр. Сербії) та 3-х його спільників.

Серед затриманих громадян Туреччини 12 чоловіків, 3 жінки та 7 дітей.

За фактом незаконного переправлення груп незаконних мігрантів в Україні та Польщі розпочаті кримінальні провадження, в рамках яких триває встановлення та документування усього кола причетних осіб.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *