ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік влаштував поножовщину родичам дружини, яка від нього пішла

|

На Львівщині правоохоронці затримали нападника, який вбив тітку своєї дружини та поранив її брата. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

ніж

Поліцейським допомогли затримати зловмисника місцеві мешканці. Чоловіку загрожує суворе  довічне позбавлення волі.

Так, сьогодні, 23 лютого, у Пустомитівське відділення поліції звернувся мешканець села Борщовичі, котрий повідомив про пораненого односільчанина та про чоловіка, котрий напав на нього та втік.

«Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, вони виявили у підвалі будинку тіло власниці  – 69-річної місцевої мешканки зі слідами ножових поранень. Чоловік, котрий кликав на допомогу – її 31-річний племінник, проживав у цьому ж будинку. Лікарі діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини та травму голови», – розповів заступник начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Руслан Домніцак.

Поліцейські групи реагування , котрим допомагали місцеві мешканці, невдовзі наздогнали та затримали нападника-втікача. Ним виявився 46-річний львів’янин, чоловік старшої сестри пораненого та племінниці загиблої.

«Встановлено, що нападник разом з дружиною проживали у Львові. Недавно жінка пішла з дому та проживала зі своєї тіткою та братом у Борщовичах», – повідомив Руслан Домніцак.

Проте чоловік усіляко намагався повернути дружину додому, а коли дізнався, що та подала на розлучення, почав погрожувати їй та її родичам, неодноразово приїжджав у село та вчиняв сварки.

Як встановили правоохоронці, того ранку він вкотре приїхав у Борщовичі, а коли довідався, що дружини у будинку немає, напав з ножем на її тітку, а потім на брата, котрий ще лежав у ліжку. Від отриманих ножових поранень пенсіонерка померла, а брат, поранений ножем у живіт та молотком у голову, зумів вибігти на вулицю та покликати на допомогу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Фото: gazeta.lviv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *