ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко каже, що лозунги про третій Майдан є провокацією

|

Президент Петро Порошенко вважає, що заклики до третього Майдану інспіровані російською пропагандою. Про це він сказав сьогодні у Вінниці після церемонії складання присяги працівниками патрульної поліції міста, повідомив у Twitter прес-секретар президента Святослав Цеголко, передає УНІАН.

Порошенко

«Лозунги про третій Майдан підготувала російська пропаганда. Але у них нічого не вийшло – Порошенко у Вінниці», – написав він.

Як передає видання, президент додав, що кремлівській пропаганді дуже хотілось, щоб дні вшанування Революції Гідності пройшли інакше, “саме тому вони й заготували лозунги про третій майдан”.

“Але ця провокація в них не вийшла, бо не зважаючи на об’єктивні труднощі, українці є дуже відповідальними. Це доказ того, що Революція Гідності зроблена саме відповідальними людьми, які прагнуть і бажають, щоб Україна розвивалась, щоб цінності Майдану були імплементовані, щоб Україна рухалась в Європу і усі кожен на своєму місці все для цього робить”, – сказав президент.
Він також зазначив, що символом вчорашнього дня  стало “народне зібрання на Софіївській площі на захист Національної поліції, яке в десятки разів перевищило кількість провокаторів”.

“Це не означає, що народ України не бачить недоліки, але вони вийшли захистити реформи, вони бажають, щоб ці реформи реалізувались і вони прийшли з доброї волі. Це була воля людей й відповідальність українців. І мені вчора в черговий раз вони дали тверду надію, що все у нас буде добре”, – заявив президент.

Як Львівський портал вже повідомляв, люди в камуфляжі встановили намети на Майдані в Києві. Також невідомі зайняли декілька приміщень готелю “Козацький” у центрі Києва на Майдані Незалежності.

Власне сьогодні на Майдан Незалежності співробітники комунальних служб розібрали майже всі намети, що були встановлені напередодні.

Коментарі

  1. Не варто випробовувати терпіння народу який і так вже на межі!це він так себе заспокоїв що це була провокація.як тільки люди прааду в очі кажуть то одразу це провокація!ні це голос тих людей які хочуть бути почутими яких тарифами і мвзерними зарплатами з божевільними цінами довели до такого стану!шановна владо третій майдан не забариться якщо ви не припинете війну і все решта те що робите!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *