ОСТАННІ НОВИНИ

Електричний транспорматор «потягнув» на п’ять років тюрми

|

Екіпаж групи реагування Яворівського відділу поліції викрив зловмисників, котрі скоїли крадіжку електричного трансформатора. Правоохоронці розкрили злочин ще до того як про нього заявила потерпіла. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі Національної поліції Львівщини.

За даними відомства, сьогодні вночі, під час патрулювання у місті Яворів, інспектори групи реагування Яворівського відділення поліції помітили на вулиці Івана Хрестителя підозрілий автомобіль марки «ВАЗ 2101» з причепом. Оскільки на причепі не працювало світлове обладнання, правоохоронці зупинили автомобіль для перевірки.

У салоні «Жигулів» перебували двоє чоловіків, у причепі вони перевозили електричний трансформатор. Під час перевірки документів чоловіки помітно нервували, а на запитання чому перевозять вантаж саме вночі, відповіді дати не змогли.

Під час опитування поліцейські з’ясували, що цієї ночі водій та пасажир «Жигулів», обидва місцеві мешканці, викрали трансформатор з території одного з підприємств, розташованого у Яворові, а екіпаж групи реагування зупинив їх під час перевезення викраденого.

Вже зранку у відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась керівник підприємства. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Викрадачам трансформатора загрожує п’ять років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *