ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині контрабандисти підпалили авто з товаром і «змились»

|

Учора, 18 лютого, втікаючи від прикордонників контрабандисти спалили авто з приблизно 20 ящиками сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

спалили

Так, під час патрулювання на ділянці відповідальності відділу «Коритниця» Львівського загону мобільна прикордонна застава «Львів» виявила в лісовій смузі легковий автомобіль «УАЗ», який рухався в  бік кордону.

На вимогу військовослужбовців Держприкордонслужби зупинитися водій не відреагував, а лише пришвидшив рух авто. Прикордонники відразу розпочали переслідування. Втікаючи, порушники заїхали у хащі та підпалили свій транспортний засіб, а самі накивали п’ятами.

спалили2

Миттєво спалахнувши, автівка разом з товаром згоріла.

спалили3

«Попередньо встановлено, що в ній було приблизно 20 ящиків сигарет «Мінськ» без акцизних марок білоруського виробництва, які, ймовірно, незаконним шляхом порушники планували переправити з України в Польщу. Також за номерними знаками встановлено, що автомобіль належав жителю Волинської області», – повідомляють прикордонники.

спалили1

Загашене прикордонниками авто та залишки пакунків з сигаретами передано представникам Національної поліції. Наразі тривають пошуки правопорушників.

спалили4

Фото, відео: ДПС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *