ОСТАННІ НОВИНИ

В одному з селищ Львівщини поліцейські затримали чоловіка з марихуаною

|

Під час патрулювання інспектори груп реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції викрили чоловіка, котрий мав при собі наркотичні засоби, а саме – марихуану. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

марихуана

У одному з селищ Кам’янко-Бузького району Львівщини інспектори групи реагування патрульної поліції під час патрулювання зауважили чоловіка, котрий поводився підозріло. Правоохоронці встановили особу громадянина – ним виявився 44-річний мешканець селища Добротвір. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у нього пакунок з речовиною темнозеленого кольору рослинного походження. Чоловік пояснив правоохоронцям, що в пакунку – марихуана, яку він зберігав для власних потреб, без мети збуту.

Працівники поліції вилучили у чоловіка дану речовину та направили на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на три роки. Досудове слідство триває.

Фото: gk-press.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *