ОСТАННІ НОВИНИ

Усі нафтогазовидобувні компанії Львівщини працюють прозоро

|

На Львівщині зареєстровано 11 нафтогазовидобувних компаній, з яких всі погодились надати дані для звіту прозорості. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив координатор Асоціації «ЕнергоТранспарентність» Владислав Дайнеко, передає кореспондент Львівського порталу.

gas

За словами Владислава Дайнеко, усі компанії Львівщини, які видобувають газ або нафту, погодилися надати дані для незалежного звіту.

«На Львівщині зареєстровано 11 компаній, в яких загалом є 63 ліцензії на видобуток газу або нафти. Усі вони погодилися на співпрацю та надання усіх необхідних даних. Наш звіт носить доволі загальний характер, проте ніхто не відмовлявся від надання більш конкретних даних», – сказав він.

Також Дайнеко додав, що в порівнянні з іншими регіонами України, Львівщина – чи не найпрозоріший регіон у сфері видобутку газу та нафти.

«Як місцеві органи влади, так і видобувні компанії Львівщини погодились співпрацювати з нами. Львівська область не може забезпечити себе газом та нафтою, тому тут люди розуміють, що чим більше газу та нафти буде видобути, тим менше потрібно буде потратити грошей на закупівлю палива. Наразі про якісь «схеми» у сфері нафти та газу на території Львівщини сказати нічого не можу. В інших регіонах зафіксовано випадки неіснуючих компаній та великої різниці у сумах коштів, проте це питання вже до правоохоронців та податківців»,- сказав координатор Асоціації «Енерготранспарентність».

Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *