ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові педофіл-рецидивіст розбещував неповнолітню онуку

|

У Львові 56-річний педофіл-рецидивіст розбещував неповнолітню дівчинку, що є його онучкою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

розбещення

 

До львівських правоохоронців за допомогою звернулась 33-річна одеситка. Жінка заявила про зникнення своєї неповнолітньої доньки. Також заявниця повідомила, що дівчинка на даний час може проживати у Львові разом зі своїм дідусем.

Як встановили правоохоронці, 56-річний батько заявниці, уродженець Донецької області, має чимале кримінальне минуле. Зокрема, з’ясувалося, що чоловік у 2013 році вже був засуджений за розбещення неповнолітніх та крадіжки.

Після відбування покарання чоловік поїхав до своєї доньки в Одесу і почав переконувати жінку, що її 14-річна донька потребує фахового медичного обстеження, яке він, використовуючи свої зв’язки, може провести у Львові. Незважаючи на те, що мати своєї згоди на переїзд доньки з Одеси не дала, зловмисник з онукою все одно поїхали до Львова.

«В ході розслідування нами встановлено, що у період з червня по серпень 2015 року, 56-річний чоловік неодноразово вчиняв розпусні дії сексуального характеру щодо своєї неповнолітньої онуки, яка проживала з ним у львівському помешканні, схиляючи таким чином потерпілу до певних сексуальних дій, а згодом вступав із нею у статеві зносини природнім способом. Обвинувальний акт по даному кримінальному провадженню вже передано в прокуратуру», – зазначив начальник сектору ювенальної превенції Галицького відділу поліції майор поліції Роман Козуб.

Умисні дії 56-річного чоловіка кваліфіковані як статеві зносин з особою, яка не досягла статевої зрілості. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 КК України (Вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи або батьком, матір’ю або особою, що їх замінює,- караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років) та ч.1 ст. 155 КК України (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості, вчинені батьком, матір’ю або особою, що їх замінює, або якщо вони потягли безплідність чи інші тяжкі наслідки, – караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років).

Коментарі

  1. Кастрація кого тут судити випускати знов садити.відрубати і всім дкбілам буде наука.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *