ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємців Львівщини запрошують на аукціон з продажу деревини

|

Наприкінці лютого Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства відкриває аукціонні торги з продажу необробленої деревини, яку лісгоспи планують заготовити у ІІ кварталі 2016 року. Вітчизняним підприємствам запропонують понад 96 тисяч кубометрів лісопродукції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

дрова

Зокрема, 29 лютого на загальних торгах виставлять понад 60 тисяч м3 деревини та 3 березня на спеціалізованих – 36 тисячі м3 сировини. Аукціони відбуватимуться на базі Товарної біржі «Львівська Універсальна».

«Лісгоспи завершили формувати програму із використання лісоматеріалів у другому кварталі цього року. Відтак ми запрошуємо вітчизняні деревообробні підприємства взяти участь у аукціонних торгах для забезпечення своїх виробничих потреб», – зазначив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

За його словами, загалом у ІІ кварталі планують заготовити понад 207 тисяч кубометрів деревини. З цієї кількості, більше 96 тис. м3 сировини продаватимуть на аукціонах.

«За цей період лісогосподарські підприємства також мають намір переробити близько 48 тисяч кубометрів деревини. Для цього у цехах переробки постійно працює понад 400 осіб», – розповів начальник обласного управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *