ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зріс тариф на воду для квартир

|

Сьогодні, 17 лютого, набувають чинності тарифи послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення для споживачів, які знаходяться у багатоквартирному будинку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

гаряча вода

Вартість кубометра води для вказаних споживачів становитиме 6,04 грн., вартість кубометра стоків 4,45 грн. з ПДВ.

«У цей тариф включені витрати на проведення повірки квартирних лічильників. Відтак, відсьогодні водоканал надаватиме такі послуги без оплати», – наголосили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, до цього часу проведення планових періодичних повірок квартирних лічильників здійснювалося на підставі укладення додаткових договорів. Однак, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила нові тарифи на послуги водопостачання та водовідведення, у які включені витрати на повірку лічильників, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки.

Тариф для споживачів, які не живуть у багатоквартирному будинку, залишиться незмінним: вартість кубометра води 5,46 грн., вартість кубометра стоків 4,02 грн. з ПДВ.

Коментарі

  1. Сволочі щоб ви потопилися в тій воді!і вдавилися своїми тарифами!скотобаза!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *