ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземні туроператори хочуть впроваджувати спільні проекти зі Львівщиною

|

Представники туристичної галузі Ізраїлю, Грузії, Румунії та Білорусі готові розпочати активну туристичну співпрацю зі Львівщиною. Зокрема, йдеться про реалізацію спільних проектів на території області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

10352882_10152576793709387_1425489802337944901_n_1455712332_613x341.52081488043_3_0

Такий інтерес закордонних туроператорів викликала презентація Львівщини на міжнародній виставці в Тель-Авіві, де наша область була єдиним представником України.

Про це повідомив начальник управління туризму та курортів департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Роман Теребенець.

Серед потенційних партнерів – туристична фірма “CaspiTours”. Вона планує організувати промо-тур Львівською областю ізраїльським агентам, аби вивчити можливості регіону та сформувати цікаві туристичні продукти для ізраїльтян.

“Нам вдалося налагодити контакти з кількома туристичними фірмами Ізраїлю, які зацікавлені у відкритті нового туристичного напрямку – Львівщини, – розповів Роман Теребенець. – Зокрема, ми домовились із туроператором “CaspiTours” щодо організації промо-туру. А вже у червні цього року, спільно зі Львівським туристичним альянсом і компанією “WildIsrael-AdventureTours”, запланували організувати тур для любителів активного та екстремального відпочинку”.

За його словами, бажання співпрацювати зі Львівщиною виявили також організація “National Tourism Agency of Belarus” при Міністерстві спорту і туризму Республіки Білорусь, грузинська туристична фірма “NesTravel” та румунська агенція “Click2Travel”.

Нагадаємо, минулого тижня відбулася 22-га міжнародна туристична виставка в Ізраїлі “IMTM 2016”, участь у якій взяли 46 країн світу та понад 25 000 відвідувачів. Партнерами Львівщини виступили Міжнародні авіалінії України, курортні комплекси “MirotelResort&Spa” та “Rixos-Prykarpattya”. На виставці область презентувала оздоровчі та гірськолижні курорти, а також новий вид туризму RootsTravel. Крім того, представники Львівщини розповіли про туристичні принади регіону на ізраїльському телебаченні, зокрема на “9 Каналі” у прямому ефірі програми “Герой дня”.

Фото: ЛОДА

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *