ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським школярам дають шанс покращити свою школу

|

У Львові триває проект Friendly School, завдяки якому школярі можуть покращити процеси або життя своєї школи з допомогою власних ідей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Elementary school students raising hands. View from behind.
Elementary school students raising hands. View from behind.

Friendly School – це можливість для учнів львівських шкіл зробити свої ідеї реальністю. З 8 до 19 лютого в iHUB тривають тренінги для команд Топ-10 шкіл, які беруть участь у конкурсі Friendly School. Серед лекторів були Андрій Москаленко, дизайнер Ростислав Соколовський, психолог та тренер Павло Бачинський та віце-ректор УКУ Мирослав Маринович, Богдана Брилинська, працівник управління культури ЛМР, а також Володимир Беглов.

«Цього року проект Friendly School вперше проводиться у місті. Найперше для нас є важливим, щоб учні львівських шкіл сказали, що вони хочуть бачити у своїй школі. Під час тренінгів учні мають змогу перевести свою ідею в проект. Далі конкурсна комісія обиратиме та реалізовуватиме три кращих проекти», – повідомила Христина Мартиняк, працівник відділу промоції міста ЛМР.

Тренінг для учасників проведе віце-ректор УКУ Мирослав Маринович у середу, 17 лютого, о 18.00 год. в iHUB за адресою: вул. Замкнена, 9.

Після тренінгів учасники матимуть змогу допрацювати свої проекти та презентувати їх журі 1 березня. Після цього журі обере переможців, проекти яких будуть реалізовані. За словами організаторів, для участі в проекті учасники мали зареєструвати свій навчальний заклад на сайті friendlyschool.lviv.travel, розробити й описати проект та подати його для розгляду до 31 грудня 2015 року. Після чого було обрано Топ-10 кращих проектів.

Фото: krasdor.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *