ОСТАННІ НОВИНИ

Львів ’янка здобула комплект нагород на Miss Valentine в Естонії

|

Золото в багатоборстві серед юніорів 2003 року, срібло у фінальних вправах з обручем і бронзу у фіналі зі скакалкою здобула для України львів’янка Христина Погранична.

погранка

Цього року на Miss Valentine українки виступили дуже вдало, здобувши в індивідуальних виступах 6 золотих нагород: 5 золотих медалей в Ганни Різатдінової, одна золота, одна срібна і одна бронзова в юніорки Христини Пограничної, бронза в Олени Дяченко у фінальних вправах з обручем. Вікторія Мазур виборола для України  2 срібні і одну бронзову нагороди у фіналі.

Чудово виступили українські збірниці і в групових вправах, здобувши в багатоборстві золото, а у фіналах 1 золоту і 1 срібну медалі.

«Для мене це були дуже відповідальні змагання, – говорить Христина Погранична, – я вперше захищала честь України на одному килимі разом із такими зірками гімнастики, як Ганна Різатдінова, Вікторія Мазур та Олена Дяченко».

11-15 лютого в естонському місті Тарту проходив 22-й міжнародний FiG турнір з художньої гімнастики  «Miss Valentine 2016». Це один з найпрестижніших та найбільш очікуваних стартів художньої гімнастики у світі. Честь представляти країну тут мають лише дві найсильніші її представниці у відповідній категорії.  До слова цього року паралельно з «Miss Valentine», на цьому ж килимі проходив чемпіонат Європи з естетичної гімнастики. Загалом у змаганнях взяли участь понад 1200 спортсменок із 38 країн світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *