ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи збільшують кількість обстрілів

|

Учора, 15 лютого, бойовики здійснили 79 обстрілів позицій сил АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

ATO

«В районі проведення АТО ситуація суттєво загострилася. Щодоби НЗФ збільшують кількість обстрілів, дедалі частіше застосовуючи міномети.

По наших опорних пунктах в Зайцевому противник, окрім мінометів калібру 120 мм, відкривав вогонь з самохідної артилерійської установки.

Під мінометні обстріли противника потрапили також позиції Збройних Сил України в районі Комінтернового, Гнутового, Широкіного, Красногорівки, Мар’їнки та Майорська.

Неподалік Миколаївки та Новотроїцького відбулися бойові зіткнення з ДРГ бандформувань.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні наші опорні пункти біля Гранітного, Новгородського, Опитного, Пісків, Авдіївки та шахти Бутівка.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь по українських позиціях в Трьохізбенці та Сокільниках.

Загалом за минулу добу проросійські бойовики 79 разів відкривали вогонь по опорних пунктах сил АТО», – йдеться в повідомленні.
Фото: соціальні мережі

 

Коментарі

  1. АТО вже давно перетворилось на цирк шапіто!шоколадний і заєц гребуть мільярди а що роблять з простими людьми?долара вони втримати не можуть і шоколадний ще хвалить гонтарєву?!ну так вони як в меді.з людей вже досить дістало виживати дивлячись як жирують їнші!на чужому горі!цю ганебну війну вже давно могли зупинити але не хочуть.перервати всі звязки з окупантами.стіну !встановити кордон!а так повний бардак був є і невідомо скільки буде.а хто захищає ще теперішню владу поїдьте в ато на 1день і вам очі відкриються і вся правда!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *