ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилася нова онлайн платформа для кінематографістів, які знімають незалежне кіно

|

В Україні розпочала роботу онлайн платформа Indie Films Club, організатори якої планують об’єднати навколо неї вітчизняних кінематографістів, що знімають незалежне кіно та їх глядачів. Про це повідомляє Сultprostir.

кіно

 

Окрім онлайн показів сучасних стрічок, авторам картин пропонується продюсерська та організаційна підтримка на будь-якому етапі створення фільму: від презентації сценарію майбутнім інвесторам – до представлення фільму на розгляд відбіркових комісій міжнародних кінофестивалів.

«Зараз в світі ми спостерігаємо чергову хвилю інтересу до незалежного, авторського кіно. Зазвичай, такі фільми вважають некомерційними, але я не поділяю цієї думки. Я вважаю, що кожен фільм має комерційну перспективу, варто лише правильно визначити його глядацьку аудиторію.

Наразі існує багато західних онлайн платформ, які допомагають молодим режисерам знімати та просувати фільми категорії Indie. На жаль, в Україні таких ресурсів бракує, тож ми вирішили започаткувати Indie Films Club, адже ми маємо багато талановитих режисерів, які можуть зацікавити своїми історіями не тільки українського глядача, але й світову кіноаудиторію»,- розповів Віктор Чижевський, продюсер проекту.

Фото: kiev.vgorode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *