ОСТАННІ НОВИНИ

Ворогові «до вподоби» обстрілювати українські позиції з мінометів

|

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. За минули добу НЗФ 71 раз відкривали вогонь по опорних пунктах українських Збройних Сил. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі АТО.

Tomahawks bring the heat in the Iraqi desert

Дедалі частіше при обстрілі позицій українських військових проросійські бойовики використовують міномети. Лише протягом минулої доби противник 20 разів застосовував саме цей вид озброєння.

Так під мінометний вогонь ворога потрапили наші опорні пункти в Красногорівці, Пісках, Талаківці, Майорську та Зайцевому. В Зайцевому та Красногорівці бойовики застосували міномети калібру 120 мм.

З гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по наших укріпленнях в Новотроїцькому, Мар’їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному, Пісках та на шахті Бутівка.
Опорні пункти сил АТО в Луганському противник обстріляв з великокаліберних кулеметів та протитанкового ракетного комплексу.

Бойове зіткнення відбулося на Маріупольському напрямку неподалік Гнутового. Тут бойовики застосовували міномети та стрілецьку зброю.

Неспокійно було і в Широкіному, де противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї. Тут, та на деяких інших ділянках, наші воїни відкривали вогонь у відповідь.

Фото: zbroya.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *