ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться музей шоколаду

|

У п’ятницю, 4 березня, у Львові відкриють музей шоколаду. Відкриття музею відбудеться на другому поверсі Львівського палацу мистецтв у рамках 10-го національного Свята шоколаду. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

120

За словами директора Свята шоколаду солодкі експонати музею поповнюватимуть щороку.

«Саме цього року, коли відбуватиметься ювілейне національне Свято шоколаду, 4 березня у Львівському Палаці Мистецтв (ІІ поверх) урочисто відкриють Львівський музей шоколаду. Це стане важливою подією для міста, адже Львів має давню «солодку» історію і символічно, що саме у Львові, почне діяти такий музей. І дорослі і діти обов’язково будуть здивовані та захоплені інтерактивним музейними інсталяціями… Планується щороку поповнювати Львівський музей шоколаду новими «шоколадними» експонатами»,- повідомив Андрій Сидор.

Як відомо найсолодше свято країни – національне Свято шоколаду відбудеться 4 – 8 березня 2016 року. Всеукраїнська подія вдесяте збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України.

Протягом п’яти днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

Традиційно протягом п’яти днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть «Дитячою шоколадною країною». Також буде обладнано «шоколадні» фото зони – мистецькі інсталяції – 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *