ОСТАННІ НОВИНИ

Навесні в Бродах розпочнуть будувати завод зі світовим ім’ям

|

Вже цьогоріч у місті Броди французький концерн Nexans розпочне будівництво нового заводу з виготовлення електричних кабельних мереж. Днями інвестор на аукціоні отримав право оренди 5,9 гектарів землі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

завод

«Під час земельних торгів з продажу прав оренди на цю ділянку перемогу здобуло дочірнє підприємство концерну Nexans – ТзОВ «Електроконтакт Україна», яке вже працює на Львівщині. Відтак інвестор може розпочати будівництво вже навесні», – зазначив міський голова міста Броди Анатолій Белей.

За словами міського голови, компанія отримала землю у користування терміном на 49 років. Зокрема, під час аукціону річна плата за оренду зі стартової ціни у 187 тисяч виросла до майже 280 тисяч гривень, які підприємство сплачуватиме у місцевий бюджет.

Зазначимо, що майбутній завод у Бродах спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників. Вже орієнтовно у першому кварталі 2017-го року, він може розпочати роботу. Загалом компанія Nexans планує інвестувати понад 120 мільйонів гривень та працевлаштувати близько 2-ох тисяч людей.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *