ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина долучається до бойкоту російських фур

|

Західна Україна активно розпочала блокаду пересування фур Російської Федерації через окупацію українського Криму та частини Донбасу. На сьогодні зафіксовано факти зупинки російських вантажівок у трьох областях – Закарпатті, Волині та Львівщині.

97

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі Патрульної поліції Львова, блокпост для зупинки фур з’явився під Стрийом.

«Поблизу Стрия неподалік від стаціонарного посту поліції активісти партії «Свобода» готуються перекривати дорогу російським фурам», – повідомили у поліції.

98

Наразі на Львівщині російських вантажівок не впіймали. Але відомо, що шість російських фур зупинилися на трасі на під’їзді до “заблокованої” дороги.

Як відомо, вчора на посту Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області було заблоковано фури з російськими номерами. Російські вантажівки не пропустили громадські активісти.

Зупинити транспортний потік країни агресора вийшли активісти й у Волинській області. Блокування руху вантажного транспорту з РФ відбувається в районі села Гірники.

Варто додати, що законодавцем бойкоту стала Польща, яка заявила про заборону в’їзду в свою державу російським фурам, відтак російські вантажівки рушили в обхід Польщі через Західну Україну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *