ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Галереї мистецтв 2016-ий оголосять Роком пам’яті Возницького

|

Із метою вшанування пам’яті Бориса Возницького – Героя України, лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка, багатолітнього директора Львівської національної галереї мистецтв,  ім’я якого сьогодні носить галерея, – з нагоди  90-ї річниці з Дня його народження, дирекція галереї відновлює діяльність лекторію в ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі галереї.

91

Так, 12 лютого о 14 годині відбудеться урочиста презентація відновленого лекторію та перша лекція з нагоди 109 річниці Заснування галереї про її історію у відділі Європейського мистецтва 14-18 ст. ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького (дзеркальній залі Палацу Потоцьких).

Із вітальним словом до учасників та гостей заходу звернеться в.о.генерального директора ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького Лариса Разінкова та розповість про роль Бориса Возницького у становленні та розвитку галереї та проголосить 2016 рік Роком пам’яті Бориса Возницького у ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького.

Історію діяльності та відновлення лекторію  в ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького змалює керівник лекторію – заступник генерального директора ЛНГМ ім. Б.Г.Возницького Іванна Новаківська.

Лекцію про історію ЛНГМ ім.Б.Г.Возницького прочитає Наталя Філевич – завідувач архіву ЛНГМ ім. Б.Г.Возницького.

Потім відбудеться обговорення лекції за участі всіх присутніх та можна буде подати пропозиції щодо тем лекцій для включення у план лекторію.

Фото: istpravda.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *