ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні всі населені пункти Львівщини охоронятиме патрульна поліція

|

Сьогодні, 11 лютого, у Львові відбулась презентація нових форм і методів роботи територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

2

Від сьогодні громадський порядок та безпеку у районних центрах, містечках та селах Львівщини цілодобово забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців у складі 74 груп реагування. Про це їхню роботу розповіла голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

«Групи швидкого реагування патрульної поліції будуть працювати в маленьких селах чи містечках. Коли патрульна поліція працює в обласних центрах, нас дуже часто запитують: а хто буде виїжджати в маленькі населені пункти, як будуть працювати кол-центри, куди звертаються люди? Так от ці групи поліцейських виїжджають на місця і зможуть забезпечити безпеку та порядок громадян. В районних центра вони мають прибувати на виклик до 7 хвилин, а в села – до 20. Окрім того вони будуть виписувати протоколи, спілкуватися з місцевими жителями», – сказала голова Національної поліції України.

4

1

Тимчасово виконуючий обов’язків начальника ГУ НП у Львівській області Дмитро Загарія запевних, що ці працівники поліцію будуть по всій території області і дойдуть до кожного міста чи села.

«Вони будуть працювати у семи районних центра Львівської області. Залежно від соціального статусу і населення, у кожному районі буде діяти від 2 до 4 епікажів. В ці групи увійшли ті колишні працівники міліції, які зарекомендувати себе на службі якнайкраще. Це колишні дільничні, працівники карного розшуку, тощо», – розповів Дмитро Загарія.

3

Хатія Деканоідзе також нагадала, що всі ці працівники досить скоро пройдуть переатестацію. Вона сподівається, що всі вони подолають тести успішно, але все залежить лише від них та їхньої роботи.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *