ОСТАННІ НОВИНИ

«Веселі совенята» запрошують дітей у творчу студію

|

Студія рукоділля та малювання «Веселі совенята» проводить набір діток від 7 до 14 років на безкоштовні заняття з скрапбукінгу, шиття з фетру, витинанки, драпанки, виготовлення листівок, розпису на склі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Діти

Також на учасників гуртка очікують творчі зустрічі, відкриті майстер-класи з відомими художниками та рукодільницями, виставки своїх доробків. У планах студії – створювати творчі аукціони, виручені кошти з яких скеровувати на підтримку  військовослужбовців на Сході, для потребуючих діток та їх сімей.

За словами педагога-організатора Дитячих клубів Шевченківського району, ця студія розвиває творче мислення у дітей, привчає до самовираження.

«Дітки, створюючи свої власні витвори мистецтва, виховують у собі творчу особистість. Програма занять, яка створена персонально для студії, дозволяє не обмежувати творчого потенціалу кожного маленького совеняти…», – повідомила вона.

Заняття творчої студії «Веселі совенята» проходять в трьох Дитячих клубах Шевченківського району: щосереди о 18.00 – 20.00 в «Арт-Клубі» (вул. Замарстинівська, 71), щопонеділка та  п’ятниці о 18.00 – 20.00 в клубі «Сонечко» (вул. Мазепи,13а), щовівторка о 16.00-18.30 в клубі «Сокіл».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *