ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні заборонили ще 15 російських телеканалів

|

Національна рада вилучила 15 російських телеканалів з переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції в Україні. Про це повідомляє Еспресо.TV.

kanalu

Як повідомляє Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення, телеканали порушують українське законодавство.

«У зв’язку з виявленими під час моніторингу 16-28 січня 2016 року порушеннями вітчизняного законодавства відтепер на території країни не можуть ретранслюватися такі телеканали: «Совершенно секретно», «Кто есть кто», «Шансон-ТВ», «Парк развлечений», «Мир сервала», «Авто плюс», «Кухня ТВ», «КХЛ», «Наука 2.0», «Моя планета», «Телекафе», «Боец», «Время: далекое и близкое», «Настоящее Страшное Телевидение» («НСТ») і «Сарафан», – йдеться в повідомленні.

Порушення здійснювались в частині національної безпеки і законодавства про рекламу, що заборонена в ефірі іноземних телерадіоорганізацій.

Телеканали транслювали осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Мова йде про Михайла Порєчєнкова, Івана Охлобистіна та ще низки інших.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *