ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка підробила документів на сто тисяч

|

Провідний фахівець відділу роботодавців центру зайнятості одного з районів у Львівській області нанесла державі збитків на суму майже сто тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

docs

Як встановили правоохоронці, 42-річна посадовець від імені суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб-підприємців складала і видавала довідки про доходи, у які вносила неправдиві відомості про прийняття та звільнення з роботи у трудових книжках громадян.

Фактично ці громадяни не працювали у вказаних підприємців, проте, завдяки неправдивим відомостям, внесеним у довідки, вони отримували підстави для одержання державної соціальної допомоги як малозабезпечені сім’ї. Загальна сума збитків, нанесених державі, становить близько 95 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *