ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завідувачу лікарні, якого спіймали на хабарі, загрожує вісім років тюрми

|

На Львівщині правоохоронці довели причетність завідуючого відділенням лікарні до отримання неправомірної вигоди від пацієнта. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

хабар

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, оголосили про підозру у зловживанні впливом завідувачу відділенням однієї з міських лікарень Дрогобицького району.

Як встановили правоохоронці, завідуючий, зловживаючи впливом, вимагав від мешканки міста неправомірну вигоду у розмірі дві з половиною тисячі гривень за сприяння у підготовці документів для скерування на обстеження МСЕК та у встановленні їй інвалідності. Правоохоронці затримали лікаря-посадовця у власному кабінеті під час отримання ним згаданої суми від пацієнтки.

хабар1

Завідуючому відділення оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369-2 (зловживання впливом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Також правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Фото: lv.npu.gov.ua

Коментарі

  1. Сволочі відчепіться від лікаріа підкиньте свої мічені гроші в верховній раді!циркачі кляті а не нацполіція!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *