ОСТАННІ НОВИНИ

Грабіжник зберігав вибухівку у одному з львівських парків

|

Львівські правоохоронці встановили, що чоловік, затриманий за крадіжку, зберігав вибухову речовину, привезену з Майдану. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

військова піротехніка

До Галицького відділу поліції надійшла інформація про те, що 33-річний львів’янин, який зараз знаходиться у слідчому ізоляторі за скоєння крадіжки, перебуваючи на волі, зберігав вибухові речовини.

Як стало відомо, перед затриманням зловмисник заховав небезпечний «скарб» у одному з львівських парків.

Під час допиту чоловік розповів, що 10 лютого 2014 року, знаходячись на Майдані Незалежності, він знайшов біля однієї з палаток предмет циліндричної форми. Дізнавшись від когось, що у ньому може бути вибухівка, привіз додому і заховав у парку.

Під час слідчих дій зловмисник показав правоохоронцям, де саме сховав підозрілий предмет. Працівники вибухо-технічного відділу Головного управління Національної поліції у Львівській області вилучили його та відправили на експертизу.

Предмет, схований чоловіком, – піротехнічний виріб військового призначення «ІМ-85», який є боєприпасам і призначений для імітації пострілу з 85-мм польової гармати чи 122-мм гаубиці.

Зазначене правопорушення має ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Його вчинення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *