ОСТАННІ НОВИНИ

Впійманий на крупному хабарі підполковник вистрелив у себе

|

Під час отримання хабара в розмірі 140 тисяч гривень в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області управлінням внутрішньої безпеки був затриманий підполковник Національної поліції України. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, передає кореспондент Львівського порталу.

хабар

«Ми встановили, що він вимагав хабар за непритягнення до кримінальної відповідальності… Підполковник поліції був затриманий на місці злочину. Затримання проходило за участі прокуратури і СБУ, весь процес чітко задокументований. Під час затримання підполковник вистрілив в себе з травматичної зброї і зараз знаходиться під охороною в лікарні», – повідомила Деканоїдзе.

 

Сегодня при получении взятки в размере 140.000 гривен в городе Кривой Рог Днепропетровской области управлением внутренне…

Опубліковано Khatia Dekanoidze 9 лютого 2016 р.

Водночас Хатія Деканоїдзе закликала українців, заявляти про всі порушення закону у поліцію.

«Незважаючи на те, що слідство тільки почалося, я вважаю за необхідне зробити цю інформацію публічною – тільки так можна продемонструвати наше прагнення до очищення поліції від корупціонерів і хабарників. І я закликаю всіх українців не мовчати, а звертатися до нас, якщо наші співробітники порушують закон», – повідомила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *