ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові юнак «обчищав» магазини техніки

|

Правоохоронці викрили чоловіка, що обкрадав магазини із технікою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

вкрав

У Сихівський відділ поліції, 9 лютого, з заявою про крадіжку звернувся начальник служби безпеки одного з львівських торгових центрів. Чоловік повідомив, що з торгової зали було викрадено мобільний телефон «Самсунг» вартістю майже шість тисяч гривень. Коли саме сталась крадіжка, заявник не повідомив, зазначив лише, що у період від 20 січня до 9 лютого.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 18-річний львів’янин. Викрадений телефон він встиг здати у один з львівських ломбардів, де його і виявили правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Також правоохоронці встановили, що молодий чоловік причетний до крадіжок ще одного мобільного телефона та двох планшетів «Самсунг» загальною вартістю близько 14 тисяч гривень, які він також здав у ломбард.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *