ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили підпільну мережу «казино»

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили осіб, які організували діяльність мережі гральних закладів у Львові та у Городецькому районі області. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті захисту економіки Національної поліції України.

гральні заклади

Оперативниками одночасно було припинено діяльність 4-х ігрових залів, де всупереч вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», надавались послуги азартного характеру. Гральні заклади розташовувались у приміщеннях нічного клубу, кафе та місцевого народного дому.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили понад 60 гральних апаратів, а також 40 тисяч гривень, виручених від надання незаконних азартних ігор.

У цілому діяльність викритих закладів характеризувалась ретельною конспірацією, вхідні двері постійно закривались на замки, чим виключалось можливість потрапляння сторонніх осіб до клубів.

Слідчим управлінням у ході розслідування повідомлено про підозру 3-м організаторам діяльності гральних закладів.

гральні заклади1

Окрім того, під час проведення обшуку у приватному помешканні одного з підозрюваних, викрито ще протиправну діяльність із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку України.

У гаражі на першому поверсі 2-поверхового житлового будинку знаходилось 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного податку України з ознаками підробки, вже готові пляшки фальсифікованих алкогольних напоїв, а також порожня тара.

гральні заклади2

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *