ОСТАННІ НОВИНИ

Корупція та байдужість: Синютку пікетують працівники психлікарні

|

Сьогодні, 9 лютого, у Львові під стінами ОДА зібралися працівники Львівської обласної психіатричної лікарні, яких «оптимізували». Пікетувальники вимагають повернути в лікарню туберкульозне відділення, передає кореспондент Львівського порталу.

пікет

Як розповіла Львівському порталу одна із пікетувальниць пані Леся, у лікарні нещодавно забрали туберкульозне відділення, а хворих лишили.

«Нас усіх скоротили, відділення закрили, а хворі на туберкульоз нікуди не ділися. Вони є і ми тим туберкульозом тепер дихаємо. Цих хворих розподілили у інші відділення, але як це все там виглядає – невідомо», – обурюється жінка.

Окрім того, пікетувальники розповідають, що завідуюча туберкульозним відділенням та керівник Олександр Фільц влаштовують в закладі незаконні збори коштів, так би мовити, на «фонд лікарні». Гроші на ремонти, встановлення вікон тощо беруть добровільно-примусово як з хворих, та і з персоналу лікарні.

«Десь 3 тисячі гривень в місяць з нас здирають», – каже жінка.

Таким чином, обурені медики вимагають губернатора Львівщини Олега Синютку звернути увагу на туберкульозну проблему Львівської обласної психіатричної лікарні та вжити заходів щодо керівництва лікарні.

Також пані Леся розповіла, що скоріше за все у туберкульозників відберуть фінансування, адже де-факто відділення як такого уже не існує.

«Раніше їм давали якийсь кусок масла і хліб, а тепер і це заберуть…», – додає вона.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *