ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові коледж «розтринькав» майже 500 тисяч. Директору надіслали попередження

|

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості незаконно витратив 449,1 тис.грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держфінінспекції у Львівській області.

гроші

Правоохоронці провели ревізію фінансово-господарської діяльності Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості і встановили незаконні витрати 449,1 тис.грн.

Коледж є структурним підрозділом без права юридичної особи Національного університету харчових технологій.

Виявилось, що окремі видатки коледжу, передбачені переліком платних послуг, які повинні фінансуватися за рахунок спеціального фонду бюджету, фактично були оплачені за рахунок загального фонду бюджету. Таким чином незаконно витрачено 237,4 тис.грн.

Фінінспектори також виявили 87,8 тис. грн незаконних видатків на оплату праці, зайву сплату 95,4 тис. грн єдиного соціального внеску. Ще 21,7 тис.грн витрачено на покриття видатків орендарів коледжу, зокрема на оплату спожитих ними комунальних послуг, земельного податку тощо.

Також виявлено низку інших фінансових порушень.

Директорові коледжу надіслано попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та вимоги про усунення виявлених порушень.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *