ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік намагався «домовитись» з прикордонником за нерозмитнений двигун

|

Учора, 7 лютого, у пункті пропуску «Рава-Руська» під час здійснення заходів контролю автомобіля «Рено» прикордонники виявили товар, що підлягає розмитненню, а саме двигун до легкового автомобіля, який перевозив громадянин України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

двигун

Водію було роз’яснено порядок переміщення товарів через державний кордон в пункті пропуску та перенаправлено на смугу руху «червоний коридор». Однак пасажир іномарки за позитивне «вирішення» питання по незаконному переміщенню товару запропонував прикордонникам кошти у сумі 150 доларів США.

двигун1

Про дане правопорушення негайно повідомили працівників Національної поліції. Згодом під час спільного огляду в особистих речах цього пасажира було виявлено та вилучено спеціальний технічний пристрій з елементами фото-відео- та аудіофіксації, який був вмонтований в особисту сумку для дрібних речей.

До пункту пропуску були викликані співробітники УСБУ у Львівській області. Двигун до легкового автомобіля переданий на склад митниці, а технічний пристрій з елементами фото-відео-аудіофіксації вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої в подальшому буде прийматись правове рішення.

двигун2

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *