ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова з ресторану вигнали хворого на ДЦП хлопця

|

У Львівському ресторані Vapiano офіціант вигнали хворого на ДЦП Романа Кисляка-  переселенця з Донеьцка, що працює таксистом. Про це на своїй сторінці у Faceboo повідомила журналістка Олена Кулигіна, передає кореспондент Львівського порталу.

роман

За її словами, Романа до цього ресторану запросили друзі. Роман прийшов трохи завчасно, але коли він спокійно чекав на свого товариша, до нього раптом підійшов один із офіціантів, і нічого не кажучи, почав “за шкірку” витягати відвідувача  на вулицю.

Сьогодні, 6 лютого, після того, як тему підняла низка ЗМІ, ресторан офіційно вибачився перед хлопцем.

«Адміністрація та команда ресторану Vapiano Lviv приносить свої вибачення Роману Кисляку за прикрий випадок, який мав місце вчора у нашому ресторані», – йдеться у повідомленні.
Водночас, у закладі заперечують, що виганяли Романа через його фізичні особливості.

«Ми погоджуючись з тим, що вчора Романа попросили покинути заклад,( наголошуємо : не “викинули” чи “виштовхали”) але це було зроблено не з причин його фізичних вад, ні, ні в якому разі! Сталася прикра помилка, за якої офіціант розцінив Романа як підозрілу особу.»Ми зв’язалися з Романом і вибачитися за цю неприємну ситуацію. Роман сприйняв це з розумінням і прийняв наші вибачення», – додають у ресторані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *