ОСТАННІ НОВИНИ

У Генпрокуратурі на чималому хабарі «впіймали» екс-працівника МВС

|

У четвер, 4 лютого,  в приміщенні Генеральної прокуратури України був задокументований факт намагання надати неправомірну вигоду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

хабар

Так, представник Кіпрської компанії, колишній працівник Управління по боротьбі із організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ запропонував працівникам Генеральної прокуратури України неправомірну вигоду у сумі 25 тис. доларів США за зняття арешту з судна Aliot.

Зазначене судно було арештовано навесні минулого року.

Саме під час спроби передачі половини від вказаної суми, тобто 12,5 тис. доларів, у приміщенні Генеральної прокуратури України представника компанії-власника судна було затримано працівниками прокуратури Київської області спільно з СБУ.

У цей же день під час обшуку автомобіля, на якому приїхала особа, було виявлено та вилучено ще 60 тис. доларів США. До речі, до Києва з метою «проведення оборудки» цей представник прибув з двома супроводжуючими особами – колишнім та діючим працівниками Управління СБ України в Одеській області.

Наразі представнику компанії інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. (Пропозиція або давання хабара).

Фото: скрін з відео Генпрокуратури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *